5 Şubat 2012 Pazar

Blogger Başlarken

   İnternet kullanımı arttıkça, etrafımızda binlerce blog yazarı çıktı... Orijinal içerik veya düşüncelerini paylaşmaktan ziyade kopyala / yapıştır mantığıyla zorluklarla yazılmış içerikleri kendi oluşturdukları bloglarında yayınladılar. Blog oluşturmak basittir, zor olan devamı için gerekli olan disiplin ve düzenli çalışmayı prensip haline getirmektir. Herhangi bir teknik bilgi gerektirmez, paylaşacağınız şey şu an düşündüğünüz şeyde olabilir, atom'un çekirdeklerine ayırma adımları da.
   Peki nedir bu blog? Günce, günlük, ağ günlüğü vb. istediğiniz kalıba sokabilirsiniz. Yazdığınız yazıları yeniler üstte, eskiler altta kalacak şekilde biçimlendirip web kullanıcılarına aktaran web siteleridir. Hımm, merak ettim bende bir blog açabilir miyim? Evet açabilirim. Peki açmam için ne yapmam gerekiyor? Domain alabilirim(daha sonra bir yazı yazacağım), veya BlogcuBloggerWordpress gibi ücretsiz blog hizmeti veren web sitelerinden birisini seçerek, üye olup aynı anda blog yazmaya başlayabilirim. Ben Blogger seçimini yaptım.

2 yorum:

merhaba m-bay site girişinde bir defa açılan arkası kararan jQuery Popup kodu bu günlerde aranan bir kod, bu konuda bizlere yardımcı olabilirmisin.?

#bunyan yorumların için teşekkürler, yorumunu gördükten sonra, bir örnek inceleme fırsatım oldu, 1-2 gün içerisinde bu konuyla ilgili birçok özelleştirme yapılabilecek bir yazı yolda...

Yorum Gönder